Bezoekersbelevingsonderzoek Hompesche Molen in Stevensweert

Beste relatie, vrienden op “het Eiland in de Maas”

Jaarlijks ontvangen we heel wat bezoekers bij de Hompesche Molen en de Molenplas in Stevensweert. Natuurmonumenten vindt het belangrijk om te weten hoe mensen hun bezoek aan de Hompesche Molen en omliggende natuurgebieden (Molenplas, Walburg) ervaren, en wat we kunnen doen om de beleving te verbeteren en daarmee de tevredenheid te verhogen. Daarom houden we een zogenaamd bezoekersbelevingsonderzoek. Via een online enquête kunnen mensen meedoen.
Meer informatie lees je in dit nieuwsbericht:
https://www.natuurmonumenten.nl/natuurgebieden/maasvallei/nieuws/geef-je-mening-over-de-hompesche-molen-en-molenplas  
In dit nieuwsbericht vind je ook de link naar de vragenlijst. De komende tijd zullen we het bezoekersonderzoek online en offline onder de aandacht brengen. We stellen het op prijs als je ons hierbij wilt helpen, door het onderzoek waar mogelijk via de eigen kanalen onder de aandacht te brengen:
Ben je wel eens in de Hompesche Molen geweest?
Struin je regelmatig in de natuur rond de Molenplas?
Of heb je een wandeling gemaakt naar Walburg en de uitkijktoren beklommen?
Dan wil Natuurmonumenten als beheerder van deze gebieden graag weten hoe je jouw bezoek hebt beleefd. Zo krijgt de organisatie een beeld van de bezoekers, wat jij belangrijk vindt en waaraan nog gewerkt kan worden.
Je kunt jouw mening geven via een online vragenlijst. Meedoen neemt ongeveer 12 minuten tijd in beslag en kan je ook nog een leuke rondleiding door de molen opleveren.

Dankjewel voor het invullen van de vragenlijst!
Kay Jans
Boswachter Communicatie en Beleven Natuurmonumenten

Print Friendly, PDF & Email